torsdag 9 juli 2009

Nytt företag!!

Här i Bolivia händer det mycket. Igår var vi ute hos vårt tredje företag, också ett träföretag som tillverkar möbler. Inte heller här pratade de engelska så vi körde allt på spanska! Nu har vi alltså påbörjat samarbeten med två nya företag samt fortsatt på det företag som har varit med i projektet i två år nu. Det känns kul att få lite nytt att bita i samtidigt som det är bra att följa upp vad som har hänt från föregående år. Hur som helst så känner vi oss nöjda med projektet i helhet samt stolta över oss själva då vi klarar av att analysera och kommunicera med spansktalande företag!



Här är en bild från företag nr 2. Känns lite stökigt kanske.


Och här är en bild från företag nr 3.

Utöver detta händer det inte alltför mycket. I helgen var vi i en park inte alltför långt från Santa Cruz där vi tillbringade dagen med att titta på fjärilar, rida på hästar, paddla kajak, bada och slappa. En mycket skön dag följd av utgång på kvällen. Vi träffade både folk från Nya Zeeland och övade vår engelska och sen träffade vi bolivianer och fick öva på att dansa salsa. Mycket kul! Vi börjar bli riktigt duktiga! Förmodligen beror detta på att vi övar i köket medan vi lagar mat! :)




Idag bokade vi även flygbiljetter till La Paz så nästa helg bär det av till världens högsta huvudstad! Dock påstår vår spanskalärare att La Paz inte är huvudstaden egentligen men men... På vägen stannar vi i den coola staden Cochabamba, så vi är sjukt nöjda!

Imorgon blir det företagsbesök igen så det gäller att förbereda sig noga för att få ut så mycket som möjligt av det!

Tack och hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar