lördag 11 juli 2009

Lugnt i Santa Cruz

Ja då vad det slut på en vecka till då. Idag är det lördag så vi tog sovmorgon och sen har vi jobbat lite. Vi har hittills gjort två besök på två av företagen, så det som återstår är ett till besök på det tredje företaget, vilket är planerat på tisdag. Sen är det bara att tänka klart och skriva klart. Det har hittills varit väldigt intressant att se hur det funkar hos företagen. De har alla olika saker de är bra på, medan vissa av problemen faktiskt är liknande hos alla. En annan sak vi måste klura lite på är hur vi ska presentera på bästa sätt så att de kan ta sig till allt, eller i alla fall så mycket som möjligt. Sen har vi några människor kvar att träffa också. Bland annat ett till företag som vi antagligen ska träffa. Dock är det inte aktuellt att jobba med dom detta år. Det är till kommande år.



Om man är bra på att läsa mellan raderna kanske man har listat ut att det blir tyvärr inget San Ignacio för oss i år. Vi kommer helt enkelt inte att hinna med det , med tanke på de företag vi har här.



Ikväll var det planerat att vi skulle ut och äta, för ovanlighetens skull, haha. Antingen bjuda på middag efter att vi förlorat ett vad, om huruvida filmerna här går på engelska eller inte. På bion står det nämligen på vissa filmer att de är textade. Vi antog därför att de som det inte står nåt på, är dubbade. Meeen vi hade fel. Vilket är bra iofs, fler filmer att se, men vi förlorade vadet. Eller så blir det middag med en släkting till familjen här. Problemet är att Anna ligger uppe i sängen med magont. Möjligt att vi får stanna hemma. Det är ändå rätt dött här i Santa Cruz för tillfället. Svininfluensan (eller svinan som vi kallar den för, eller Gripe A som Bolivianerna kallar den) har ju spridit sig rätt friskt, så det är väldigt mycket som är stängt just på grund av den. Vi har dock inte insjuknat ännu, och vi hoppas (peppar, peppar) att vi kommer klara oss.

1 kommentar:

  1. Oj, det var ju tråkigt att det inte blev något San Ignasio.

    Hur ser det ut på de företagen ni är på nu? Känns de bra? Får ni bra respons?

    SvaraRadera