söndag 21 juni 2009

sondag

Ja nu har det gatt nagra dagar. Idag ar det sondag och hittills har vi tagit det ratt chill. Det vi skulle behova gora ar att bege oss ut for att kopa en adaptor sa vi kan fa lite kram till datorn, men eftersom det mesta verkar vara stangt idag far det kanske vanta. Vi funderar pa en bio ikvall.

Igar traffade vi lite locals, Nelly som har gjort utbyte i Linkoping men som bor har nu, en annan kille som vi fatt kontakt med genom tjejerna som var har for tva ar sedan och lite vanner till dom. Det var skont att fa komma ut, vi ar lite oroliga for att gora allfor avancerade strapatser kvallstid sjalva an, men snart ska nog det ocksa ga.

Imorgon ar det mandag och vi ska forsoka rivstarta projektet. Vi hoppas pa att fa komma ut till ett av foretagen och att fa aka ut till Infocal och traffa en kille dar (Infocal ar som en del universitetet har). Hittills har det inte hant sa mkt, men det har varit skont med ett par dagars acklimatisering.

Vi har iaf lyckats skaffa oss en mobil, det gar att sms:a till oss fran Telia-abonemang, men annars verkar det fungera ratt sporadiskt, eller snarare inte alls. Numret ar: +591 73165 222

1 kommentar:

  1. Hehe, det låter onekligen som att äventyret har börjat nu. Synd på mobilen Erika, verkligen trist. Hoppas det gick bra idag på företaget idag!

    SvaraRadera