torsdag 25 juni 2009

Kallt kallt kallt!

Idag har vi haft fullt upp hela dagen. Pa morgonen traffade vi var spanskalarare for forsta gangen och som tur var var hon mycket snall och trevlig. Hon bjod oss till och med pa en boliviansk specialitet! Det kanns bra att ha paborjat kursen. Vi kommer allt som allt att plugga sex timmar i veckan. Vi tror att detta kommer att underlatta mycket for vart arbete.

Pa eftermiddagen traffade vi Gaston som ar ansvarig for trasektionen vid universitetet har. Han var mycket hjalpsam och intresserad av vart projekt. Det kanns som om alla dar vet var Linkoping ligger och blir darfor glada nar vi kommer! Dessutom har vi traffat vd:n for Infocal som ocksa han var mycket hjalpsam. Bada de ska hjalpa oss att hitta nya foretag som INUG kan samarbeta med.

Lite trakigt ar dock att vd:n pa foretaget som vi ska jobba pa inte svarar nar vi ringer, mailar eller smsar. Som vi har forstatt det sa ar detta inget konstigt har i Bolivia, sa det blir nog bara till att vanta.

Nu ska vi ta en varm dusch for forsta gangen pa lange. Ska bli valdigt skont eftersom det ar hur kallt som helst just nu!

Har kommer nagra bilder..! De dar vi har lite klader ar tagna for nagra dagar sen for just nu ar det som sagt kallt! :)
















3 kommentarer:

  1. Men hallå, jag blir ju nyfiken! Vad innebar den bolivianska specialiteten? :)

    SvaraRadera
  2. Det var arroz con leche, typ som risgrynsgröt, fast sötare och kall.

    SvaraRadera